Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
smola
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Pią 12:09, 01 Wrz 2006 Temat postu: Kupuje malutkiego Pitbulla mam 4-letniego brata bezpieczne ? |
|
|
hmm.....prosze o kilka wskazowek co do wychowania zeby w miare mozliwosci sluchaj sie mnie i nie byl agresywny....nie chce zeby rzucal sei do kazdego psa gryzl itp. chce go wychowac jesli to mozliwe na normalnego psa......wiem ze to pies bojowy ale nie chce zeby byl strasznie agresywny....a no ic oz tym bratem piszcie pliss
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Czejen
Admin
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Ostrołęka
|
Wysłany: Pią 13:03, 01 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
A pies bojowy to jest nienormalny?? A tak wogule to przeczytaj najlepiej jakoś ksiązke...już jest taki temat o ksiązkach jake czytać...radze tam poszukać...hyyy ja już tyle czasu mam w domu książke a niemam czasu przeczytać...
|
|
Powrót do góry |
|
|
bullimia
Forum Mod
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Pią 13:31, 01 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
nie chce zeby rzucal sei do kazdego psa gryzl itp. chce go wychowac jesli to mozliwe na normalnego psa......wiem ze to pies bojowy ale nie chce zeby byl strasznie agresywny.... |
hej, po pierwsze to skad TAKIE podejście?? Pies bojowy to taki sam pies jak każdy inny. Zresztą po co 100 raz tłumaczyć, nie chce mi się... Po pierwsze zanim kupisz psa, musisz poczytać ale nie o danej rasie, tylko przede wszystkim o wychowaniu psa, szczególnie szczenięcia! Polecam "Okiem Psa" i "Zapomniany język psów" - te książki juz wiele razy były polecane na tym fo i na wszystkich innych. Poza tym pochodź po forach, pogadaj z ludźmi. W miarę jak bedziesz czytał, dowiadywał sie więcej, to będą ci się nasuwac konkretne pytania i wtedy dopiero zacznij je zdawać. Pit jest świetnym psem "niańką" ale czytaj, czytaj, rozmawiaj, pytaj, dowiaduj się, czytaj... To bedzie twój pierwszy pies?
|
|
Powrót do góry |
|
|
MK
Admin
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: w-wa
|
|